Efterlängtat nytryck!

Artos populära Mässbok, utgiven av oss, finns nu tillgänglig på nytt. En del smärre korrekturfel har rättats, och den nya upplagan är mer påkostad i sitt utförande. Nu erbjuder vi ett exklusivt Cabraskinn, guldsnitt och åtta märkband. Mässboken ges ut till inspiration och hjälp att fördjupa firandet av mässan inom Svenska kyrkan i enlighet med allmän kyrklig tradition. Här finns fullständig ordning för högmässa och andra mässor utifrån Kyrkohandboken 2017, men även kompletterande material. Förslag ges exempelvis till en rikare gestaltning av kyrkoåret. Mässbok är en oundgänglig resurs i varje sakristia och på prästens arbetsrum. Ett exemplar av boken utgör den perfekta prästvigningspresenten. Kan beställas på Artos nu till det förmånliga priset 1150:-

Rulla till toppen